Κάθε κομμάτι της συλλογής μας είναι μοναδικό, όπως και εσύ που θα το φορέσεις!

Το Studio Boneli ξεκίνησε το δημιουργικό του δρόμο το 2009 στην Καλλιδρομίου και Εμ. Μπενάκη 114. Μία από τις πιο όμορφες γωνιές των Εξαρχείων, περιοχής στενά συνδεδεμένης με την τέχνη και την ελεύθερη έκφραση.

Το ξεκίνημα έγινε από την Emilia Boneli, καλλιτέχνη γραφίστα με μακρά πορεία στο χώρο της διαφήμισης, του κινηματογράφου και του design.

Η πρώτη παρουσίαση έργων έγινε στη γκαλερί Pro-Art στα Εξάρχεια. Βασικό στοιχείο έμπνευσης ήταν το χρώμα, οι ανταύγειες στο φως και οι ακανόνιστες φόρμες των ημιπολύτιμων λίθων.

Οι σειρές που παρουσιάστηκαν ονομάστηκαν CITY, LADY, SPORT, TENDER, GIVING και ACCESSORIES.

Ακολούθησαν συνεργασίες με το Μουσείο Μπενάκη Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, τον πολυχώρο Παρά Πέρα κ.α.

Σήμερα, το Studio Boneli και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι έχουν κάνει ένα ακόμα βήμα στο σχεδιασμό κοσμημάτων. Το κόσμημα ξεπερνά τα έως τώρα πλαίσια. Τα αξεσουάρ, μαντήλια, ζώνες, εσάρπες, κολιέ γίνονται πολυμορφικά και χαρακτηρίζονται «ρούχο-κόσμημα» δίνοντας τη δυνατότητα να φορεθούν με τόσους τρόπους όσες είναι και οι πλευρές της προσωπικότητάς σας.

Στο «ρούχο-κόσμημα» κυριαρχούν υλικά με μοντέρνα και δυναμική υφή, όπως το αλουμίνιο, ακρυλικό και ύφασμα, που συνδυάζονται ευρηματικά με ημιπολύτιμους λίθους, δέρμα και ευγενή μέταλλα.

Όλες οι δημιουργίες του Studio Boneli είναι χειροποίητες, άρα και μοναδικές!